develop free website

Nieuws

Blijf op de hoogte

Het forum werkt weer!  

November 2019 Het forum is weer in de lucht! Het was even zweten, maar alles lijkt weer te werken in een nieuwe frisse look!

Het forum is (tijdelijk) uit de lucht

Mei 2021 Het interactieve forum is helaas uit de lucht. Hopelijk tijdelijk. Heeft te maken met een verouderde versie van de software. Er wordt gewerkt aan een update. Fingers crossed dat alle geposte informatie beschikbaar blijft. 

TREFFEN 2021 VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER!

Mei 2021 Het treffen van eind mei is verschoven naar ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021. Vanaf 11 uur welkom in Olst. Rond 13 uur maken we een tochte door de omgeving.  Als je wilt kamperen ben je vanaf zaterdagavond al welkom. Voor info: mail de webmaster

TREFFEN 2020 GEANNULEERD!

April 2020 Helaas gaat het VOXANFORUMTREFFEN dit jaar NIET door. Vanwege het corona-virus mogen we niet in grote groepen samen komen. Niet dat er honderden mensen richting Olst kwamen, maar wel meer dan drie. Hopelijk volgend jaar beter! Blijf gezond. 

VOXANFORUM TREFFEN 2020

November 2019 Het VOXANFORUM treffen zal in 2020 op zondag 24 mei zijn. Uiteraard ook dit jaar welkom vanaf zaterdagmiddag, met je tentje hier in de wei. Hou de website in de gaten voor meer info.

De website wordt vernieuwd  

November 2019 De website wordt op dit moment vernieuwd. Niet alle links werken daarom goed en soms wordt verwezen naar de oude site. Excuus voor het ongemak!